Algemene voorwaarden

Bij Movisie kunt u publicaties bestellen. Op deze pagina vindt u relevante informatie rond het plaatsen van uw bestelling en antwoorden op mogelijke vragen die u heeft. Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met de Algemene leveringsvoorwaarden.

Bestelprocedure

U bestelt een publicatie als volgt. In de publicatielijst selecteert u de gewenste publicatie. U klikt op de knop 'bestellen'. Na plaatsing in het winkelmandje kunt u desgewenst het aantal te bestellen items aanpassen. U kunt vervolgens kiezen om 'verder te winkelen', waarbij u de werkwijze zoals hiervoor omschreven herhaalt totdat uw bestelling compleet is. Klik vervolgens op de knop 'Bestelling verzenden'. U kunt nu aangeven of u de bestelling eventueel naar een afwijkend adres zou willen versturen. Vink aan dat u akkoord bent met de Algemene leveringsvoorwaarden voor webaankopen en klik vervolgens op 'bevestig bestelling'. De bestelprocedure is nu afgerond. De bestelling wordt, indien voorradig, binnen 3 tot 4 werkdagen geleverd per post. De factuur wordt meegestuurd met de bestelling.

Ruilen of retourneren?

Lees verder over het ruilen of retourneren van een artikel onder Retourbeleid.

Vragen?

Heeft u een vraag over de bestelprocedure, betaling of levering? U kunt deze stellen via info@movisie.nl.

Klachten

Heeft u een klacht over de bestelprocedure, betaling of levering? Klachten kunt u schriftelijk indienen bij de directie van Movisie, voorzien van uw handtekening en de datum. Geef een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van uw klacht. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, een reactie. Meer informatie over de procedure voor het indienen en afhandelen van klachten leest u in ons klachtenreglement.

Bestelvoorwaarden

Met het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de Algemene leveringsvoorwaarden van Movisie.

Privacy

Movisie behandelt al uw informatie vertrouwelijk en zal nooit uw persoonlijke gegevens doorgeven aan derden of gebruiken voor andere doeleinden dan het verwerken van een door u geplaatste bestelling. De uitgebreide tekst vindt u in ons privacybeleid.

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Alle informatie treft u in de disclaimertekst.

alle publicaties

Zoeken

toon alle publicaties
Hexspoor Fulfilment